Fisk i ugn med bla fetaost och soltorkade tomtar

Dagens mat blev fisk i ugn med ett recept från senaste numret av tidningen matkärlek. Enkelt att göra och blev väldigt gott. Jag tillsatte dock lite chilikrydda så jag ville ha det lite kryddigare . 
 


Recept 4 port
600 g fisk ( ex valfri vit fisk eller lax)
100 g fetaost
6 st soltorkade tomater i olja
2 msk ajvar relish
2-3 dl vispgrädde
1 tsk salt
100 g räkor
1 krm peppar
0,5 dl dill finhackad ( jag andvände dillkrydda)
1 tsk chilipulver
 
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader. Riv eller mosa sönder fetaosten fint och hacka tomaterna. Blanda sedan alla övriga ingridienser med tomaterna och fetaosten. Lägg fisken i en ugnsform och häll över blandningen över fisken. Ställ sedan in formen i ca 20 min. Servera med ex broccoli/blomkål eller som jag kokt grönkål.