Matiga frukostmuffins med kyckling och bacon

Dessa matmuffins passar perfekt till frukost eller att ha med sig när man är på språng. Enkla att göra ,förvara och framförallt goda. Perfekt om du har lite tid på morgonen !
 
 
 
Äggmuffins med kyckling och bacon (10 st)
5 ägg
1 liten rödlök
2 stora kycklingfiléer
1 pkt bacon
2 tsk lökpulver
2 tsk vitlökspulver
1tsk salt
1 msk citronpeppar 
 
Sätt ugnen på 175 grader . Vispa äggen tillsammans med alla kryddorna i en bunke . Stek kycklingfiléerna och knaperstek baconen. Lägg sedan kycklingen , baconet och rödlöken i en matberedare och kör till en fin massa . Häll sedan över kycklingmassan i bunken  med äggen och blanda runt . Lägg sedan över i muffinsformar eller lättast en teflonplåt för muffins.  In i ugnen i ca 25 minuter . 
 
Jenny

Hej, de ser väldigt smarriga ut. Ska testa att göra dem imorgon. Har du ost på? Ser så ostiga ut högst upp. :-)) /Jenny