Knapriga tonfiskbollar med citronmajonäs
Dessa tonfiskbollar som är panerade i fläskvålar blev otroligt goda. Perfekt till äta till frukost.

Recept( 6-7 st)
3 burkar tonfisk
1 purjolök
2 msk majonäs
2 tsk worcestershiresås
1 msk dijonsepnap
0,5 dl finriven parmensanost
Panering
krossade fläskvälar
1 ägg
Gör såhär:
Lägg i alla ingridienserna i matbereade och kör till det ser jämt ut ( några små bitar är ok)
Rulla tonfiskblandningen till bollar och krossa fläskvålarna . Dopppa dem sedan i ägg och sedan i fläskvålekrosset och stek den knaprika i olja i stekpannan eller fritera dem i fritös om du har detta hemma.
Rulla tonfiskblandningen till bollar och krossa fläskvålarna . Dopppa dem sedan i ägg och sedan i fläskvålekrosset och stek den knaprika i olja i stekpannan eller fritera dem i fritös om du har detta hemma.
Majonäsen hade jag färdigköpt och tillsatte endast lite citronsaft .