Chokladkaka med cream cheesetopping

Denna kakan blev otroligt god. En mjuk chokladkaka med creme cheese topping med smak av kaffe och choklad och lite knappriga nötter.
 

Recept 12 bitar
 
Botten
6 ägg
1 dl sukrin
0,5 dl kakao
0,75 dl kokosmjöl
0,5 tsk vaniljpulver
2 tsk bakpulver
 
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötning fluffigt. Blanda sedan i en anna bunke de torra ingridienserna och häll sedan i dem med äggen. Blanda till en jämn smet. Häll i i en smörad mindre form ca 15 x 25 i storlek. In i ugnen i ca 45 min. Känn så den är genombakat och inte kladdig i mitten. Sänk nu ugnen till 150 grader,
 
Cream cheese topping
250 g philadelphia
2 ägg
1 msk kakao
1 msk starkt kaffe
1 msk sukrin
1 dl hackade nötter ( jag hade valnötter)
Vispa samman alla ingrisienserna och häll över chokladkakan. Grädda på 150 grader i ca 40-50 min beroende på ugn .  Toppingen ska inte rinna eller dallra utan va ganska fast.