Korv+ost inlindad i bacon med gräddstuvad spenat

Det hör blev ett gott experiment . Det är mycket godare än vad det ser ut. Du kan använda vilken korv du vill men att föredra en med hög kötthalt ( min ligger på 82%) . 
 
 
 
 

Det här behöver du 1 port:
2 korvar 
1 pkt bacon
Små bitar hushållsost ( hur stora beror på vilken sorts korv du valt)
 
Gör såhär ;

Skär upp korven på längden inte hela vägen igenom men så du får ett djupt jack. Fyll sedan mest ost och snurra bacon runt om och förslut. 
 
När korvarna sedan är förslutna med baconet steker du dem i smör tills de fått en fin färg/  tills de ser tillagade ut.
 
Gräddstuvad spenat
3 stora nävar färsk spenat
1 dl grädde
Vitpeppar , vitlökspulver , svartpeppar och salt. ( krydda efter smak)
 
Koka spenaten i vatten i ca 5 min. Häll sedan av vattnet . Häll sedan i  grädde och kryddorna och koka nåra minuter.